Wandelen over het water

Even in de verwarring vandaag, toen we weer een etappe van de langeafstandswandeling Pronkjewail – West liepen. Van Sauwerd naar Garnwerd door het prachtige Reitdiepgebied. Bij het rustpunt Reitdiepveer gelunched en verder gewandeld over het weggetje langs het rustpunt. Leuke foto gemaakt van net arriverend veerpontje. En toen gaf de app aan dat we verkeerd liepen! Een mooie blauwe stip op het weggetje waar we liepen terwijl de route aangaf dat we over het water moesten !

Als een haas weer terug naar het vertrekpunt van het bootje. We moesten een stukje met het bootje mee. Er waren geen bruggen in de buurt. Net op tijd .

Wel grappig om een stukje te varen, maar wel wat raar dat dat niet ergens in de wandelroute was aangegeven. Wie verwacht er nou om over het water verder te wandelen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *